Met goed advies verhuur jij vast goed

Alle adviseurs in het netwerk van SolidBriQ zijn niet alleen goed gekwalificeerd, ze zijn ook nog eens heel bekend met onze producten. Dat onze propositie unieke eigenschappen heeft die naadloos aansluiten bij de vastgoedbelegger van vandaag en morgen, is bij hen bekend.

Zij werken ook samen met andere vastgoed financierders op de markt en weten dus exact bij welke partij jij het het beste thuishoort. Dat je uiteindelijk bij SolidBriQ uitkomt, zal ons niet verrassen. De adviseurs uit ons netwerk zijn actief door heel Nederland, hebben kennis van de regio en alle tijd om jou te adviseren.

Waarom beleggers voor SolidBriQ kiezen

Tussentijds verhogen? Dat kan!

De markt verandert en je wensen veranderen, wij bewegen met je mee. Zo blijf je in controle over je portefeuille.

Lees verder

Voel je welkom

Bij SolidBriQ is iedere vastgoedbelegger welkom. Van klein tot groot, van particulier tot bedrijf. Kijk in onze lijst met welke adviseurs wij samenwerken.

Lees verder

Voor jou op maat gemaakt

Hokjesdenken past niet in de vastgoedmarkt. Voor een financiering op maat, voor zowel eenvoudige als complexe zaken kun je bij ons terecht.

Lees verder

Unieke rente eigenschappen

Zekerheid, flexibiliteit of een combinatie? Bij ons een ruime keuze uit aantrekkelijke rentes eigenschappen.

Lees verder

Wil jij ook goed geadviseerd worden?

Wil je te weten komen wat bij je past en meer leren over onze producten?  Wij brengen je graag in contact met een adviseur. Daarna zorgen wij voor een lening die bij je past, wat je situatie of plan ook is.