Met goed advies verhuur jij vast goed

Alle adviseurs in het netwerk van SolidBriQ zijn niet alleen goed gekwalificeerd, ze zijn ook nog eens heel bekend met onze producten. Dat onze propositie unieke eigenschappen heeft die naadloos aansluiten bij de vastgoedbelegger van vandaag en morgen, is bij hen bekend.

Zij werken ook samen met andere vastgoed financierders op de markt en weten dus exact bij welke partij jij het het beste thuishoort. Dat je uiteindelijk bij SolidBriQ uitkomt, zal ons niet verrassen. De adviseurs uit ons netwerk zijn actief door heel Nederland, hebben kennis van de regio en alle tijd om jou te adviseren.

Waarom beleggers voor SolidBriQ kiezen

icon

Tussentijds verhogen? Dat kan!

De markt verandert en je wensen veranderen, wij bewegen met je mee. Zo blijf je in controle over je portefeuille.

Lees verder
icon

Voel je welkom

Bij SolidBriQ is iedere vastgoedbelegger welkom. Van klein tot groot, van particulier tot bedrijf. Kijk in onze lijst met welke adviseurs wij samenwerken.

Lees verder
icon

Voor jou op maat gemaakt

Hokjesdenken past niet in de vastgoedmarkt. Voor een financiering op maat, voor zowel eenvoudige als complexe zaken kun je bij ons terecht.

Lees verder
icon

Unieke rente eigenschappen

Zekerheid, flexibiliteit of een combinatie? Bij ons een ruime keuze uit aantrekkelijke rentes eigenschappen.

Lees verder

Wil jij ook goed geadviseerd worden?

Wil je te weten komen wat bij je past en meer leren over onze producten?  Wij brengen je graag in contact met een adviseur. Daarna zorgen wij voor een lening die bij je past, wat je situatie of plan ook is. 

veelgestelde vragen

Nee, een hypotheek aanvragen kan alleen via adviseurs waar wij mee samenwerken. Zij kunnen jou goed adviseren in wat het beste bij jouw situatie past.  De adviseurs waar wij het meest mee samenwerken, kun je terugvinden op onze “Zoek adviseur pagina”.

De keuze voor een adviseur is een persoonlijke keuze. Wij kunnen jou daar dan ook geen advies in geven of een voorkeur over uitspreken. Wel werken wij met de ene adviseur intensiever samen dan met de andere. De adviseurs waar wij het meest mee samenwerken, kun je terugvinden op onze “Zoek adviseur pagina”.

Het kan zijn dat jouw adviseur wel een samenwerking heeft met SolidBriQ, maar nog niet zo intensief. Hij/zij staat dan niet vermeld op onze “Zoek adviseur pagina”, maar je kunt je hypotheek bij SolidBriQ dan gewoon via jouw adviseur regelen. Heeft je adviseur nog geen samenwerking? Vraag dan aan jouw adviseur om contact met ons of een service provider op te nemen om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Ja, jij bepaalt door welke adviseur je je wilt laten adviseren en die jouw zaken voor je regelt. Dat kan dus ook voor hypotheken die je via een andere adviseur bij ons hebt afgesloten.

Niet iedereen komt in aanmerking voor een hypotheek van SolidBriQ. Dat komt omdat wij alleen bedrijven en “Professionals” financieren. Onder Professionals verstaan wij privé personen die handelen vanuit hun beroep of bedrijf. Wij verstrekken dus geen financiering aan Consumenten (zoals bedoelt in de Wet op het financieel toezicht, de Wft). Of je kwalificeert als Professional kun je checken bij jouw adviseur.