Toekomst van werkruimtes

Kantoren komen in vele vormen en maten. Van klein tot groot, met 1 huurder of meerdere huurders. Kantoren zijn vaak gelegen op strategische locaties, waardoor ze waardevast zijn en potentieel in waarde kunnen stijgen. Gelegen in de binnenstad en soms juist daarbuiten.

Een gunstige locatie draagt niet alleen bij aan de aantrekkelijkheid voor huurders, maar ook aan de mogelijkheid om het pand op termijn met winst te verkopen. Of de mogelijkheid om het pand op termijn te transformeren naar andere doeleinden, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Die alternatieve aanwendbaarheid kan ook een gunstig effect hebben op de prijsontwikkeling van een kantoor.

Traditioneel vertegenwoordigen kantoorpanden vaak een solide investering vanwege de langdurige en stabiele huurcontracten die worden afgesloten. Maar met de groeiende trend van flexibel werken en de behoefte aan modernere en duurzame werkruimtes, is er ook een toename zichtbaar van huurcontracten met kortere looptijd of korte opzegtermijn. Goed ontworpen kantoorpanden die kunnen voorzien in de vraag naar flexibel werken met moderne werkruimtes leveren vaak een hoger rendement op. De huurinkomsten zijn vaak substantieel hoger en de leegstand is ook vaak minimaal.

Met onze commercieel vastgoedhypotheek kun jij aantrekkelijk investeren in kantoorpanden. Ook als deze nog verbouwd moeten worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een verbouwing om tot een hoger energielabel te komen. Maak vandaag nog de stap naar succesvol investeren in verhuurde kantoorpanden met onze aantrekkelijke commercieel vastgoedhypotheek.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!