Financieren met smaak

Investeren in verhuurd horeca vastgoed biedt een smakelijke kans op rendement en diversificatie in de vastgoedmarkt. Restaurants en cafés, met stabiele huurinkomsten, vormen een waardevolle aanvulling op vastgoedportefeuilles. In de bloeiende horecasector worden consumenten aangetrokken door innovatieve concepten en nieuwe smaakvolle ervaringen. De locatie speelt daarbij een belangrijke rol. En dus ook voor het te behalen rendement. Zeker wanneer er in de toekomst sprake kan zijn van transformatiemogelijkheden naar wonen.

Echter, horecavastgoed kent ook behoorlijke uitdagingen. Veel huurders kampen nog met de gevolgen van Corona. En de horeca is ook bijzonder gevoelig voor economische schommelingen en toenemende concurrentie. Financieren van verhuurde restaurants en cafés vereist dan ook een doordachte aanpak. Met aandacht voor markttrends en risicobeheersing is onze flexibele commercieel vastgoedhypotheek ontworpen om horeca vastgoedpareltjes te financieren.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!