Woonkansen met karakter

Studenten zoeken betaalbare en toegankelijke woonruimtes in de buurt van universiteiten en hogescholen. Arbeidsmigranten en vluchtelingen zijn juist op zoek zijn naar veilige en tijdelijke accommodaties. Investeren in verhuurde panden voor deze doelgroepen is niet alleen sociaal, maar biedt ook aantrekkelijke kansen. De constante stroom van studenten, arbeidsmigranten en vluchtelingen creëert een stabiele vraag naar betaalbare woonruimtes. Dit vertaalt zich vaak in consistente huurinkomsten voor investeerders.

Investeren in verhuurde panden voor studenten, arbeidsmigranten en vluchtelingen gaat dus niet alleen over financieel rendement. Maar ook over het bijdragen aan de maatschappij door te voorzien in de basisbehoefte van betaalbare en passende huisvesting. En daar helpen we bij SolidBriQ graag aan mee. Met onze aantrekkelijke commercieel vastgoedhypotheek. Die trouwens ook geschikt is voor de financiering van wooncomplexen met veel verhuurde zelfstandige appartementen die niet kadastraal gesplitst zijn.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!