Arbeidsmigranten

Nederland telt jaarlijks vele arbeidsmigranten in verschillende sectoren door heel het land. De een als uitzendkracht, de ander komt direct in dienstverband. De periodes dat zij in Nederland verblijven zijn ook erg verschillend maar in de meeste gevallen zal dat een korte periode zijn. Het maakt daarbij niet uit of er rechtstreeks aan een arbeidsmigrant of aan een bemiddelingsbureau wordt verhuurd. Het is vaak voor een korte periode en dat is lucratief.

Expats

Nederland is rijk aan internationale organisaties, opleidingen en bedrijven. Jaarlijks komen naar schatting zo’n 200.000 expats naar Nederland. Vaak komen zij via een goede werkgever naar ons land en willen ze een fijn huis op een toplocatie om te verblijven. Wil jij ook starten met het verhuren aan expats? Dan kan de hypotheek van SolidBriQ een uitkomst zijn.

De belangrijkste voorwaarden:

Het bieden van goede leefomstandigheden en het hebben van een SNF keurmerk. Help jij arbeidsmigranten aan goede huisvesting? Dan zorgen wij ervoor dat je dit kunt financieren. Neem direct contact op met een adviseur uit ons netwerk om te kijken naar de mogelijkheden en voorwaarden.