De magie van garageboxverhuur

Het verhuren van garageboxen is een slimme investering om verschillende redenen. Allereerst biedt het een stabiele en langdurige bron van passief inkomen. Garageboxen worden vaak gezocht voor opslagdoeleinden of als veilige parkeerplaatsen, waardoor de vraag constant is. Bovendien vereist garageboxverhuur weinig beheer, waardoor het een hands-off investering is.

Daarnaast biedt het investeren in garageboxen diversificatie aan uw portfolio. In vergelijking met traditionele vastgoedinvesteringen zijn garageboxen vaak betaalbaarder en kunnen ze snel rendement opleveren. Het is een solide keuze voor zowel doorgewinterde beleggers als nieuwkomers op de vastgoedmarkt.

Met de groeiende behoefte aan extra opslagruimte en veilige parkeerplaatsen, biedt het verhuren van garageboxen een kans om waarde toe te voegen aan uw portefeuille. Profiteer van de stabiele inkomstenstroom en de groeiende vraag met onze aantrekkelijke commercieel vastgoedhypotheek.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!