Aan jou de keuze!

De mogelijkheden lopen erg uiteen. Denk aan winkels, kantoren of horecagelegenheden die je kunt combineren met woningen om te verhuren, voor korte of lange termijn. Je kunt er zelfs voor kiezen om ook het commerciële deel te transformeren naar woningen. De keuze ligt bij jou! En dit met lage rentekosten. Want ondanks dat er sprake is van commerciële verhuur, hanteren wij voor de gehele financiering onze UniQ hypotheektarieven voor woningen.

Meer weten over de financiering van een combinatiepand en de mogelijkheden?

Kijk en vergelijk de voorwaarden of neem contact op met een adviseur uit ons netwerk.

veelgestelde vragen

Wij staan in de markt bekend om een ruime verstrekking op combinatiepanden tegen gunstige tarieven. De hoogte van de hypotheek hangt af van de verhouding tussen de waarde van het commerciële deel en de waarde van de woning. Daarnaast kan ook de verhouding tussen de huurinkomsten en de hoogte van de rente en aflossing een rol spelen. Jouw adviseur kan je exact voorrekenen hoeveel wij kunnen verstrekken.

Mits het huurcontract minimaal nog net zo lang loopt als de gekozen rentevaste periode, nemen wij ook 1/3de deel van de commerciële huur mee in de toetsing. En zelfs als we dat deel van de commerciële huur meenemen, hanteren we nog steeds onze aantrekkelijke UniQ rentetarieven.

Ja, dat mag zolang het maar onderdeel uitmaakt van het complex en het woongedeelte direct aan het commerciële deel grenst.

Jazeker, wij financieren ook de transformatie van commercieel naar residentieel. Wel geldt dat er aan een aantal voorwaarden moet worden voldaan. Denk bijvoorbeeld aan dat er woonbestemming van toepassing moet zijn. Of dat de omgevingsvergunning is verleend. Onder het hoofdstuk Transformatie kun je meer teruglezen over de voorwaarden. Ook jouw adviseur kan je hier meer over vertellen.