Toekomstige ruimte

Bedrijfshallen en bedrijfsunits worden gebruikt voor productie, opslag en logistiek. Zij variëren in grootte en indeling. Dit maakt ze ideaal voor zowel kleine ondernemingen als grotere industriële spelers. Er is een duidelijke groei in de vraag naar bedrijfshallen en units waar te nemen, o.a. door de opkomst van e-commerce en de vraag naar efficiënte logistieke oplossingen.

Door die groeiende vraag zijn verhuurde bedrijfshallen en bedrijfsunits vaak stabiele en langdurige inkomstenbronnen. Bedrijven die op zoek zijn naar geschikte ruimtes voor hun activiteiten zijn bereid om te investeren in goed uitgeruste en strategisch gelegen bedrijfspanden. Het rendement op investeringen wordt versterkt door de groeiende behoefte aan hoogwaardige industriële faciliteiten.

Mede door de toenemende globalisering en verschuivingen naar online retail, zijn verhuurde bedrijfspanden niet alleen een kans voor direct rendement, maar ook voor waardegroei op lange termijn. Investeren in deze sector biedt een solide basis voor duurzaam rendement, ondersteund door de groeiende vraag naar moderne bedrijfsruimtes. Met onze uitstekende commercieel vastgoedhypotheek helpen we je graag om te profiteren van het aantrekkelijke rendement dat investeren in bedrijfshallen en units met zich meebrengt.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!