Financiƫle ruimte nodig?

Alle adviseurs in het netwerk van SolidBriQ zijn niet alleen goed gekwalificeerd, ze zijn ook nog eens heel bekend met onze producten. Dat onze propositie unieke eigenschappen heeft die naadloos aansluiten bij de vastgoedbelegger van vandaag en morgen, is bij hen bekend.

Zij werken ook samen met andere vastgoed financierders op de markt en weten dus exact bij welke partij jij het het beste thuishoort. Dat je uiteindelijk bij SolidBriQ uitkomt, zal ons niet verrassen. De adviseurs uit ons netwerk zijn actief door heel Nederland, hebben kennis van de regio en alle tijd om jou te adviseren.

zoek adviseur / taxateur

Vind een adviseur of taxateur die samenwerkt met SolidBriQ, bij jou in de buurt.

Nu zoeken

Extra cashflow via 2 manieren

Een hoge hypotheek, lage eigen inleg

Je financiert bij SolidBriQ tot wel 85% van de waarde van het pand, je eigen inleg is dus laag. Hierdoor is er meer ruimte om nog een woning aan te kopen, de huidige te verduurzamen of te verbouwen.

Ben je al eigenaar van een pand? Dan is de overwaarde opnemen ook een optie!

Lees er meer over in het artikel over het hefboomeffect in vastgoed.

Lage maandlasten, meer overhouden

Je kunt tot wel 75% aflossingsvrij bij SolidBriQ lenen. Je betaalt daarover dus alleen de rente. Zo blijven de maandlasten laag in verhouding met de huurinkomsten. Deze inkomsten kunnen dan weer geherinvesteerd worden.

Meer dan 75% aflossingsvrij lenen? Dat kan, wat je meer leent moet je dan wel aflossen. Hier mag je bij SolidBriQ 12 jaar over doen.

Kortom, je bent bij SolidBriQ altijd verzekerd van lage maandlasten.