Investeren in Toerisme

Gedreven door een bloeiende reisindustrie en behoefte aan accommodaties, is er ook een groeiende vraag naar hotels en andere vormen van short-stay verblijf. Investeren in deze sector kan aantrekkelijke rendementen bieden voor beleggers, met inkomsten uit toerisme en zakelijke reizen. Een onderdeel van het rendement is ook de mogelijke waardegroei van het vastgoed. De locatie van het vastgoed is dan ook heel belangrijk. Zowel voor de vraag (bezettingsgraad) als ook voor de waarde-ontwikkeling.

De hospitality sector kent ook uitdagingen. Economische schommelingen hebben vaak direct impact op het directe rendement. Veranderende reispatronen, alternatieve aanbieders, AirBNB en toenemende concurrentie zijn ook aspecten om rekening mee te houden.

Bij het overwegen van hotelinvesteringen is een doordachte financieringsstrategie essentieel. Onze flexibele commercieel vastgoedhypotheek is ontworpen om beleggers te ondersteunen bij het kopen van hotels en het maximaliseren van hun rendement, terwijl risico’s worden beheerst.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!