Jouw vastgoedboost!

Het investeren in verhuurde winkels biedt zowel kansen als uitdagingen in de vastgoedmarkt. Enerzijds bieden winkels de mogelijkheid om te profiteren van stabiele huurinkomsten, vooral als ze zich bevinden op drukke winkelstraten of in winkelcentra. De retailsector heeft echter ook enkele uitdagingen, zoals de opkomst van online winkelaanbod, die de traditionele detailhandel beïnvloedt.

Kansen liggen in het aantrekken van gevestigde retailers met langlopende huurcontracten, wat stabiliteit aan de investering toevoegt. Een strategische locatie kan bovendien de waarde van het pand verhogen. Zeker wanneer het pand op termijn getransformeerd kan worden naar woningen.

Aan de andere kant zijn winkelpanden gevoelig voor economische schommelingen en veranderingen in consumentengedrag. Leegstand kan een bedreiging vormen, vooral als gevolg van online concurrentie. Een zorgvuldige analyse is essentieel voor een succesvolle investering in deze sector.

In het kort biedt het investeren in verhuurde winkelpanden kansen voor stabiele inkomsten en waardegroei, maar vraagt het ook om aandacht voor de mogelijke leegstandsrisico’s. Daarom kan onze commerciële vastgoedhypotheek ook op maat worden aangepast zodat deze beter bij jouw beleggingsstrategie past. Ontdek de voordelen van financieren met SolidBriQ voor uw vastgoedportefeuille.

Onze hypotheek past bij jou als…

  • je meerdere verhuurde panden bezit (woningen en commercieel), en
  • je een lage financiering nodig hebt (max. 35% van de waarde), OF
  • je een hogere financiering nodig hebt (max. 60% van de waarde), waarbij de aanvullende voorwaarde geldt dat je een hypotheek bij SolidBriQ hebt – of nog gaat afsluiten* – voor verhuurde woningen, als volgens het bestemmingsplan van het te financieren commerciële pand wonen niet is toegestaan
  • het te financieren onderpand niet voor eigen gebruik is

Voldoet jouw situatie aan bovenstaande voorwaarden?

* Heb jij je verhuurde woningen elders gefinancierd? Dan kun je nu heel eenvoudig overstappen met onze SolidBriQ Overstapservice.
Snel en kosteloos geregeld!