SolidBriQ Overstap Service

Overstappen zonder gedoe

De SolidBriQ Overstap Service is een innovatieve oplossing waarmee jij eenvoudig en voordelig je hypotheek kan voortzetten bij SolidBriQ. Meestal wordt het overstappen actueel wanneer jij het renteverlengingsvoorstel van je huidige bank hebt ontvangen. Als het voorstel tegenvalt en je bij SolidBriQ beter uit bent – en die kans is heel groot – heb je vaak weinig tijd om over te stappen. En het overstappen naar een andere financier is nogal een gedoe: het vergt vaak veel tijd en brengt ook de nodige kosten met zich mee. Daardoor blijven vastgoedbeleggers vaak bij hun huidige financier. Ook al zijn er elders aantrekkelijkere rentes, lagere aflossingseisen en/of betere voorwaarden te krijgen.

Dankzij de SolidBriQ Overstap Service is dit verleden tijd! SolidBriQ neemt namelijk de kosten van de taxatie, notaris en financieel adviseur voor haar rekening. En we bieden ook nog eens een extra aantrekkelijke rente aan. Daarnaast kan een nieuwe hypotheek ook nog eens snel geregeld zijn omdat er geen fysieke taxatie nodig is. Kortom, het overstappen naar SolidBriQ is voordeliger en eenvoudiger dan ooit tevoren.

Wist je dat?

Je hoger kunt inschrijven bij SolidBriQ? Hiermee kun je op een later moment je hypotheek verhogen zonder naar de notaris te hoeven. Dit geldt ook voor de SolidBriQ Overstap Service.

De voorwaarden van de SolidBriQ Overstap Service

Als je momenteel een buy-to-let financiering hebt, dan is de SolidBriQ Overstap Service wellicht iets voor jou. Er zijn echter wel wat voorwaarden verbonden aan de SolidBriQ Overstap Service. Zo mag de verstrekking niet meer dan 65% van de marktwaarde bedragen en moet het onderpand geschikt zijn voor een modelmatige taxatie. Ook mag de nieuwe hypotheek niet hoger zijn dan je hypotheek bij je huidige bank.

Wil je weten welke voorwaarden er nog meer kunnen gelden? Neem dan contact op met je adviseur of bel 085-8200000

Een gesprek is zo gepland

Bij SolidBriQ begrijpen we dat elke vastgoedbelegger uniek is. Daarom bieden we ook financieringsoplossingen op maat. Komt jouw vastgoedproject in aanmerking voor een financiering bij SolidBriQ? Bespreek het met je adviseur of 1 van onze deskundige collega’s, te bereiken op 085-8200000. Of stuur een mail naar voorbespreken@solidbriq.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.