SolidBriQ Overstap Service

Overstappen zonder gedoe

De SolidBriQ Overstap Service is een innovatieve oplossing waarmee jij eenvoudig en voordelig je hypotheek kan voortzetten bij SolidBriQ. Meestal wordt het overstappen actueel wanneer jij het renteverlengingsvoorstel van je huidige bank hebt ontvangen. Als het voorstel tegenvalt en je bij SolidBriQ beter uit bent – en die kans is heel groot – heb je vaak weinig tijd om over te stappen. En het overstappen naar een andere financier is nogal een gedoe: het vergt vaak veel tijd en brengt ook de nodige kosten met zich mee. Daardoor blijven vastgoedbeleggers vaak bij hun huidige financier. Ook al zijn er elders aantrekkelijkere rentes, lagere aflossingseisen en/of betere voorwaarden te krijgen.

Dankzij de SolidBriQ Overstap Service is dit verleden tijd! SolidBriQ neemt namelijk de kosten van de taxatie, notaris en financieel adviseur voor haar rekening. En we bieden ook nog eens een extra aantrekkelijke rente aan. Daarnaast kan een nieuwe hypotheek ook nog eens snel geregeld zijn omdat er geen fysieke taxatie nodig is. Kortom, het overstappen naar SolidBriQ is voordeliger en eenvoudiger dan ooit tevoren.

Wist je dat?

Je ondanks de sterk gestegen rente toch meer kunt lenen bij SolidBriQ? Door een rentekorting te kopen – die je trouwens mee mag financieren in je nieuwe hypotheek – krijg je een lager rentepercentage. En zijn je maandlasten dus ook lager. Zo kun je jouw hypotheek betaalbaar houden. En in veel gevallen meer lenen dan bij een andere bank.

Dus zit je klem bij je huidige bank? Stap dan over naar SolidBriQ!

De voorwaarden van de SolidBriQ Overstap Service

Als je momenteel een buy-to-let financiering hebt, dan is de SolidBriQ Overstap Service wellicht iets voor jou. Er zijn echter wel wat voorwaarden verbonden aan de SolidBriQ Overstap Service. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel je wilt lenen en het te financieren vastgoed.

Wil je precies weten wat de mogelijkheden voor jou zijn en welke voorwaarden er gelden? Neem dan contact op met je adviseur of bel 085-820000.

Een gesprek is zo gepland

Bij SolidBriQ begrijpen we dat elke vastgoedbelegger uniek is. Daarom bieden we ook financieringsoplossingen op maat. Komt jouw vastgoedproject in aanmerking voor een financiering bij SolidBriQ? Bespreek het met je adviseur of 1 van onze deskundige collega’s, te bereiken op 085-820000. Of stuur een mail naar voorbespreken@solidbriq.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.