Een puzzel oplossen

Een duidelijk financieel plan opstellen is soms een puzzel en juist dat maakt ons werk zo leuk! Zo kun je als intermediair uiteindelijk met een duidelijk plan de financieringswens vervullen. SolidBriQ maakt dit mogelijk door onder andere een voorbespreekdesk. Naast complexe aanvragen zijn wij ook goed in het financieren van de standaard aanvragen. Hier bekijken we het globale plan, geen gedoe met vele documenten. Ook informeren we je over de acceptatierichtlijnen en andere bijkomstigheden.

UniQ met SolidBriQ

Ken jij ons UniQ hypotheekpakket? Dit pakket geeft ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren. De richtlijnen zijn ideaal voor een mooi pand of geschikte locatie die niet in het standaard hokje valt. Voor zo’n situatie gelden er andere voorwaarden aan de hand van de specifieke portefeuille. Met een UniQ lening financier je de aankoop van één of meerdere bestaande onderpanden voor belegginspanden. Hierbij doen we aan verhuur van arbeidsmigranten / huisvesting eigen personeel, combinatiepanden, portefeuilles met wat commercieel vastgoed, buitenland woonachtig, short stay verhuur, transformatiefinancieringen. Maar daar blijft het niet bij, wat dacht je van herfinanciering, verbouwing of renovaties? Of wellicht is er financiële ruimte nodig en kun je hiermee liquiditeiten vrijmaken?

We zien ook steeds meer projecten met combinatiepanden waarvoor het UniQ pakket ook erg geschikt is. Ofwel, dit pakket is ideaal voor alles wat geen concrete categorie heeft en een plan op maat vereist. Dynamiek voor een geschikte verhuurhypotheek voor jouw klant!

Wist je dat?

SolidBriQ ook transformatie panden financiert? Heb jij een pand op het oog dat je wil omzetten? Meer weten?

Lees verder

Welkom bij onze voorbespreekdesk!

We heten je van harte welkom bij onze voorbespreekdesk! Een kennismaking om eens te kijken naar de mogelijkheden met wat voor portefeuille dan ook zonder deze compleet aan te leveren. Oriëntatie en informatie, dat is de insteek! Geen gedoe met het aanleveren van alle documenten en het risico dat de aanvraag alsnog wordt afgekeurd. Ook leggen we je uit wat de voorwaarden zijn, welke documenten je moet aanleveren en andere eisen voor een uiteindelijke aanvraag zodat deze goedgekeurd wordt. Ons doel met de voorbespreekdesk? Een duwtje in de juiste richting. Zodat jij naar je klant kan gaan met duidelijkheid wat er moet gebeuren om het project of idee in gang te zetten.

Op de hoogte zijn van onze nieuwste acceptatierichtlijnen?

Ben jij je alvast aan het voorbereiden voor een gesprek? Of ben je in de onderzoeksfase? Vraag dan een gesprek aan op met onze sales- en accountmangers voor de meest recente acceptatierichtlijnen, zo krijg je een idee wat je zoal kunt verwachten van ons. Er is een oplossing voor ieder idee. We zijn benieuwd naar jouw UniQ plan!