Hoe werkt de rentegarantie van SolidBriQ?

Bij ons kun je de hypotheekrente vastleggen voor een periode van 90 dagen op moment van aanvraag tot passeren, want dit moet wel binnen de 90 dagen. Dit geeft je voldoende tijd om alles op je gemak af te ronden, terwijl je altijd weet waar je aan toe bent qua rente. Want de rente die je tijdens de aanvraag te horen krijgt, blijft gegarandeerd hetzelfde gedurende deze periode. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en is het voor iedereen duidelijk.

En het rentepercentage dan?

Ook dat is bij ons op maat! Het rentepercentage is een belangrijk onderdeel van het afsluiten van een verhuurhypotheek, maar er zijn ook andere bijkomstigheden die belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan looptijd en de verschillende opties, zoals BasiQ, UniQ en ClassiQ. Bij SolidBriQ bieden we de meest uitgebreide keuze in de markt qua rentevaste periodes. Zo kun je bij ons kiezen voor een variabele rente of rentevaste periodes met elkaar combineren.

Bij SolidBriQ hebben we twee categorieën voor bepaling van de rente: BasiQ en UniQ. De BasiQ-categorie is voor de ‘standaard’ aanvragen, zoals een instapklare woning. De UniQ-categorie is voor aanvragen die niet onder één categorie vallen, zoals combinatiepanden, renovaties of verbouwingen en nog veel meer! UniQ is dus altijd op maat en biedt flexibiliteit in acceptatierichtlijnen en voorwaarden. Zo heb je altijd de financiering die bij jouw project past. Soms zijn de rentes van BasiQ en UniQ gelijk. Weten wat de rente momenteel is? Bekijk het overzicht hier!

Wist je dat?

Bij SolidBriQ hebben we verschillende opties wat betreft duurzaamheid. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

De Meer Lenen Optie

Heb je moeite om een betaalbare hypotheek te vinden vanwege hogere verstrekkingseisen en strenge betaalbaarheidsregels? Dan is SolidBriQ er om jou te helpen! Wij bieden een oplossing genaamd de Meer Lenen Optie. Hiermee krijg je aanzienlijke rentekorting op je hypotheek, waardoor de hypotheek betaalbaar blijft bij een hogere verstrekking.

Het mooie van deze optie is dat de rentekorting op maat wordt gemaakt, gebaseerd op jouw behoeften. Als je besluit om vervroegd af te lossen, zal SolidBriQ eventueel teveel vooruitbetaalde rente verrekenen, zodat je niet wordt benadeeld. We bieden veel maatwerk en zorgen ervoor dat alle informatie duidelijk en begrijpelijk is, zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen. Met de Meer Lenen Optie van SolidBriQ willen wij dat je zonder zorgen je droomhuis kunt financieren.

Een adviseur altijd in de buurt

Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de renteontwikkelingen en kunnen je helpen om de hypotheekrente vast te leggen op het moment dat deze het meest gunstig is voor jou. Wij willen namelijk dat je zo voordelig mogelijk de aankoop van een of meerdere objecten doet. Samen met je adviseurs kun je alle elementen bekijken die bepalend zijn voor de bepaling van de rente. Wil je graag in contact komen met een van deze adviseurs bij jou in de buurt? Check het hier!

Neem contact op

Meer weten over onze rentegarantie of een verhuurhypotheek afsluiten? Bel of mail ons dan gerust! Ons deskundig team staat klaar om je te helpen. Of kom op bezoek op ons kantoor of volg ons via LinkedIn voor updates en nieuws. Bij SolidBriQ kun je met een gerust hart aan de slag met je verhuurproject.