Ha Ruud en Björn!

Ruud kennen we als hypotheekadviseur bij J&R Adviesgroep, Björn als investeerder. Beide zijn zij serieuze spelers geworden op de vastgoedmarkt. Beide heren zijn echte ondernemers maar ze houden ook zeker van de Brabantse gezelligheid. ¨Tijd is de grootste vijand voor iedereen¨ aldus Björn, en dus een grote reden om te zorgen voor financiële onafhankelijkheid. Ruud en Björn hebben één ding bovenaan staan en dat is het gezin, daar doen zij het allemaal voor.

J&R Adviesgroep in hartje Schijndel

In 2018 startten Ruud en zijn compagnon John van Kemenade hun adviesbureau vanaf het industrieterrein in Schijndel. J&R Adviesgroep staat bekend als een jong en ambitieus bedrijf waar persoonlijke aandacht en een hands-on mentaliteit centraal staan. Een van de grootste wensen van Ruud was het verhuizen van het bedrijf naar het centrum van Schijndel, hun woonplaats. Afgelopen december werd deze wens realiteit! Ze verhuisden en creëerden hun stekkie in het centrum van Schijndel. Daar zijn ze maar al te trots op. 

Bij J&R Adviesgroep kun je terecht voor alle soorten financieringen. Van starters- en vastgoedhypotheken tot maatwerkaanvragen en zakelijke financieringen. Als hypotheek advieskantoor zijn zij altijd op zoek naar een passende oplossing voor de klant. Ruud zijn grootste drijfveer binnen het vak is het klantbelang. 

Ruud:¨Hoe complexer de situatie van een klant, hoe meer energie ik daarvan krijg en hoe groter mijn drijfveer om een dossier tot een goed eind te brengen.¨


Meer weten over J&R Adviesgroep? Lees het hier!

De samenwerking met SolidBriQ

Ruud wist SolidBriQ gelijk te vinden en de samenwerking startte direct nadat wij actief werden op de vastgoedmarkt. Zo kwam hij samen met Björn een jaartje geleden bij ons langs. Naast dat het altijd gezellig is om ze weer te zien, groeiden zij ook uit tot serieuze spelers op de vastgoedmarkt. De eerste investering van Björn ontstond vanuit een overwaarde en dat was het startpunt van het financieren van vastgoed in samenwerking met SolidBriQ.

Ruud:¨Een groot pluspunt van werken met SolidBriQ is de optie om een 2e hypotheek af te sluiten. Kortom, andere geldverstrekkers bieden deze optie niet.¨

Zowel Ruud en Björn zijn zeer tevreden over het snelle schakelen. Maar ook het persoonlijk contact, het meedenken en een kundig acceptatieteam maakt dat de samenwerking een plezier voor iedereen is. Daar halen niet alleen Ruud en Björn energie uit, wij als financierder ook!

Björn: ¨Ruud en SolidBriQ hebben snel, adequaat en voorspelbaar geacteerd. Daar houd ik van als ondernemer¨

Nu en de toekomst

Ruud geeft aan dat zij momenteel in een rustige fase zitten, aangezien de hypotheekrentes afgelopen jaar behoorlijk zijn gestegen. Hij ziet dit als een kans om te zorgen voor een gevestigde positionering in de markt. Ervoor zorgen dat ze er klaar voor zijn als de markt weer aantrekt. Björn wil zich focussen op risicospreiding en zich voorbereiden op wat de toekomst gaat brengen. Wij bij SolidBriQ kijken uit naar de plannen die zij gaan maken, tot gauw Ruud en Björn!

Kom in contact met Ruud van J&R Adviesgroep

Ben je op zoek naar een adviseur die jouw financieringsaanvraag kan begeleiden, neem gerust contact op met Ruud van Grinsven via info@jradviesgroep.nl of 073-203 2057