SolidBriQ werkt met een uitgebreid netwerk van intermediairs die als onafhankelijk adviseur hun eigen cliënten helpen met financieringsvragen. Wij laten je graag kennismaken met de mensen in ons netwerk, te beginnen met Jeffrey Strik van VastgoedFinance.Com.

VastgoedFinance.Com opereert landelijk en is gevestigd in Den Haag. “Ik adviseer vastgoedbeleggers over aanvragen tot 25 miljoen. Die zitten niet allemaal op een kluitje in de Randstad dus ik ben waar mijn klant is,” legt Jeffrey Strik uit. “Zeker nu we met z’n allen voor de opgave staan om 1.000.000 woningen te realiseren, dat is een landelijk verhaal waar de overheid ook de vastgoedbelegger voor nodig heeft. Zij zijn de ondernemers die de vastgoedvoorraad kunnen transformeren naar woningen.”

“Met alleen nieuwbouw gaan we het niet redden, denk alleen maar aan de grond die nodig is, laat staan de vergunningen, de mensen en de materialen.”

Jeffrey ziet een interessante ontwikkeling in Den Haag nu de ban op woningsplitsen van tafel is geveegd door de rechtbank, en eerder dit jaar ook al het verbod op verkamering. “Het stadsbestuur heeft niet goed genoeg onderbouwd dat er ingegrepen zou moeten worden in het hogere woningsegment van boven de drie ton. Het is een klein stapje maar dit effent het pad voor de transformatie van veel meer vastgoedvoorraad. En reken maar dat er nog wat leegstand bij gaat komen. Hoe mooi is het dan als we de doorstroom op de woningmarkt een impuls kunnen geven en starters, studenten en statushouders kunnen huisvesten op een getransformeerd bedrijventerrein waar alle infrastructuur al ligt? Maar dan moet het wel vergund kunnen worden.”

Voor SolidBriQ is het belangrijk dat we met intermediairs werken die de vastgoedmarkt goed kennen. Jeffrey is zo’n adviseur die cliënten gedegen voorbereidt op het financieringstraject. “Ik werk met een vast netwerk van taxateurs, bouwkundig specialisten, notarissen, en aankoop- en verhuurmakelaars waardoor ik mijn klant kan ontzorgen. Daarnaast moet ik zelf ook onderzoeken of de aanvraag zuivere koffie is, ik werk hard voor mijn goede reputatie bij de verschillende financiers. SolidBriQ onderscheidt zich in mijn ogen als het gaat om maatwerk. Mijn aanvragen zijn meestal geen dertien in een dozijn. Ik weet dat mijn contactpersoon bij SolidBriQ echt meedenkt en veel voor elkaar kan krijgen. De combinatie van een altijd scherpe rente met goede productvoorwaarden en de beste service levels vind je niet zo gauw.”

Kom in contact met Jeffrey

Ben je op zoek naar een adviseur die jouw financieringsaanvraag kan begeleiden, neem gerust contact op met Jeffrey Strik via jeffrey@vastgoedfinance.com of
06-42149847

Vastgoedbeleggingen, bedrijfspanden, commercieel vastgoed, herfinancieringen, buy-to-let hypotheken, transformaties en projectfinancieringen, alles tot 25 miljoen, Jeffrey staat je graag te woord.