Dromen, Durven, Doen

Het komende jaar brengt nieuwe kansen voor Franke. In de afgelopen tien jaar heeft hij laten zien dat hij vastberaden is en een duidelijke visie heeft. Hij wil deze lijn voortzetten, nieuwe uitdagingen aangaan en zich aanpassen aan de veranderingen in zijn omgeving. Zo is hij bezig om een nieuw financieringsfonds met behulp van investeerders op te zetten om gemakkelijker overbruggingsfinancieringen te verstrekken ten aan zien van projecten die bancair lastiger te financieren zijn.

Naast zijn zakelijke ambities heeft Franke ook persoonlijke doelen. Hij droomt ervan om in de komende jaren meer verre reizen te maken en verschillende delen van de wereld te ontdekken. Met zijn jonge gezin reist hij regelmatig en beleeft kostbare momenten samen met hen. Zijn gezin is voor hem een belangrijke bron van motivatie en geluk.

Eijgen Finance & SolidBriQ: Een Samenwerking

Eijgen Finance is uitgegroeid tot een franchiseorganisatie met een team van twintig adviseurs die klanten door het hele land bedienen. Het aankomende jubileum in september markeert een belangrijke mijlpaal.

Eijgen Finance biedt maatwerkoplossingen in een sector die vaak wordt gekenmerkt door standaardisatie. Ze leveren een breed scala aan financieringsopties, waaronder oplossingen voor vermogende particulieren, om aan de diverse behoeften van hun klanten te voldoen. In samenwerking met SolidBriQ heeft Franke een partner gevonden die dezelfde visie deelt. SolidBriQ onderscheidt zich door efficiënte en gestroomlijnde processen, wat voor Franke een waardevolle toevoeging is aan de dienstverlening van Eijgen Finance.

Franke: “Ik zie SolidBriQ als een voorspelbare partner met een concurrerende propositie.

Kom in contact met Franke Twerda

Met zijn vastberadenheid, visie en toewijding aan zijn klanten, toont Franke een voorbeeld van de kracht van passie en professionaliteit. Neem gerust contact op met Eijgen Finance voor meer informatie: https://www.eijgenfinance.nl/