Wat kun je verwachten?

Bij SolidBriQ begrijpen we de waarde van een soepele overstap zonder gedoe. Ontdek wat je kunt verwachten wanneer je met ons in zee gaat: een kosteloze overstap, snel geregeld met een deskundige begeleiding.

 1. Een kosteloze overstap: wij nemen de kosten van de taxatie, de notaris, en jouw adviseur voor onze rekening. Dus geen onverwachte kosten als je van jouw bank naar SolidBriQ overstapt!
 1. Supersnel geregeld: tijd is van essentieel belang. We begrijpen dit en zorgen voor een vlot proces om over te stappen. Je hoeft geen taxatie te laten doen. Dat bespaart niet alleen geld, maar ook veel tijd.
 1. Deskundige begeleiding: onze adviseurs staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen en je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Zij beantwoorden jouw vragen en nemen elke zorg weg.

Een second opinion loont

Bij SolidBriQ beschouwen we elke offerte van een andere bank als een gezonde uitdaging. We zijn dan ook vastbesloten om een beter voorstel te bieden. Daag ons uit en vraag ons om een “second opinion.” Als je al een renteaanbod hebt liggen van een andere bank, leg dat ook eens aan ons voor. Onze experts zullen er alles aan doen om jou nog aantrekkelijker aanbod te doen. Volledig kosteloos. En baadt het niet dan schaadt het niet! Jouw tevredenheid en die van je klanten zijn onze hoogste prioriteit.

  Het proces is simpel

  Ons proces is zo simpel mogelijk opgezet om de snelheid erin te houden. En je wordt stap voor stap begeleid.

  1. Neem contact met ons of je adviseur op: laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in onze Overstap Service. Onze medewerkers zijn er om je te helpen en alle benodigde informatie te verstrekken.
  2. Heb je al een aanbod van een andere bank? Deel het met ons. Onze experts gaan aan de slag om te proberen je een nog aantrekkelijker aanbod te doen.
  3. Maatwerk: wij geloven in oplossingen op maat. We onderzoeken zorgvuldig alle beschikbare opties en doen een voorstel dat het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften.
  4. De overstap: zodra je tevreden bent met ons voorstel, wordt je begeleid bij de overstap naar je nieuwe financiële oplossing. Wij nemen de kosten voor onze rekening en zorgen dat het snel en zonder zorgen wordt geregeld.
  5. Onze betrokkenheid eindigt niet bij de overstap. We blijven beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je te helpen bij toekomstige financiële beslissingen.

   Neem contact op!

   Heb je een renteaanbod of een verlengingsvoorstel van een andere bank liggen? Wil je meer te weten komen over onze Overstap Service? Aarzel dan niet om contact met ons of je adviseur op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.