De SolidBriQ ClassiQ Hypotheek

Met deze hypotheek heb je keuzevrijheid in looptijd, rente en financiering. Je kunt kiezen voor vaste of variabele rente en financiering van zowel residentieel vastgoed als combinatiepanden in heel Nederland. De hypotheek kan tot 80% van de marktwaarde worden verstrekt en tot 75% van de marktwaarde (na verbouwing) aflosvrij zijn. Er is geen anti-speculatiebeding, maar wel een exitfee van 1,00% en afsluitkosten van 0,40%. Bij SolidBriQ vinden wij het belangrijk dat je als vastgoedbelegger alle ruimte krijgt om de investering(en) te laten groeien en met dit pakket krijg je alle flexibiliteit om dit ook te laten gebeuren. Wij gaan uit van de laagst marktwaarde in verhuurde staat (na verbouwing) of de marktwaarde leegstaat (na verbouwing).

Wist je dat?

Mocht je na de looptijd van jouw hypotheek verder willen gaan met verhuren, dan kan de SolidBriQ ClassiQ Hypotheek kosteloos worden voortgezet als een buy-to-let woningverhuurhypotheek.

Maatwerk

Wij begrijpen als geen ander dat het financieren van vastgoed een complexe zaak kan zijn. Daarom biedt SolidBriQ altijd maatwerk oplossingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw vastgoedprojecten! Neem contact met ons op voor meer informatie over de SolidBriQ ClassiQ Hypotheek en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

De voorwaarden van de SolidBriQ ClassiQ Hypotheek

Om in aanmerking te komen voor de SolidBriQ ClassiQ Hypotheek zijn er enkele voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Wil je weten welke voorwaarden er kunnen gelden? Neem dan contact op met je adviseur of bel 088-8200000.