1… zagen we vele nieuwe succesvolle samenwerkingen

Nieuwe partners in het netwerk van SolidBriQ zijn:

  • My investment Property
  • Vastgoedfinance
  • Floris vastgoedspecialisten
  • Van Steenveldt vastgoedpartners
  • Vastgoedlink BV
  • Findar Finance

Naast het verwelkomen van deze partners hebben we ook vele succesvolle financieringen mogen afronden met al bestaande partners. Weten wie in het netwerk van SolidBriQ zit? Bekijk het hier!

2… lanceerden we een nieuwe website en een nieuwe huisstijl!

In 2022 lanceerde SolidBriQ een volledig nieuwe look! Het logo, de website en alle bijkomstigheden kregen een update. Wat begon met een brainstorm- en branding-sessie groeide uit tot een gepaste stijl, klaar voor wat de toekomst ons te bieden heeft!

3… verwelkomden we nieuwe team members

Ons team groeit, we hebben in 2022 vele nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Miranda van de Bunt, Thari van Riel, Annemarie Willems, Hakan Atci, Nicolette Tetteroo, Jeroen de Lorijn, Jochem de Bruin, Victor Coljee en Joep Bertens maken nu deel uit van ons deskundig team! Al deze werknemers brengen niet alleen gezelligheid met zich mee, ook heel veel kennis en ervaring! We dan zijn ook super trots op ons hele team en we kijken uit naar wat er de komende jaren voor ons in het verschiet ligt!

Wist je dat er nog vacatures open staan bij SolidBriQ? Neem een kijkje op de vacature pagina en wellicht ontmoeten we je binnenkort!

4… lanceerden we Orange Credit Hypotheken

Ons nieuwe concept waarbij we ons richten op marktniches. De eerste niches die we hebben opgepakt is het financieren van woonboten. Orange Credit Hypotheken mocht al vele partners verwelkomen in 2022 terwijl we nog maar net op gang komen. Meer weten over Orange Credit? Volg onze pagina op LinkedIn en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 

5… deelden we verhalen en kennis

Was jij bij de AMdag, het SEH Congres of bij Provada? Heb jij onze collega’s Joep en Thari daar ontmoet? Wij waren ook aanwezig bij de Nationale Vastgoeddag Nyenrode. Gerard ontmoette hier veel financieel georiënteerde professionals vanuit heel Nederland. En het was tijdens het NBC Congrescentrum dat Jeroen en Gerard veel leuke gesprekken hadden op het financieringsplein.

Ook online waren we te vinden. Zo sprak Joep tijdens een live webinar via United Capital over de werkzaamheden van SolidBriQ.

6… gingen we de schoolbanken in

We leerden alles over taxeren dankzij Cushman & Wakefield. Het hele SolidBriQ team nam deel en ieder had zijn of haar kijk op het vak dat taxeren heet. We leerden te interpreteren en deelden veel kennis.

Ook mochten we een training volgen over sales en de verschillende factoren van klantcontact. Dankzij Klantbetekenaars leerden we hoe we klanten kunnen binden aan onze organisatie.

Met FRIS deelden we veel kennis op het gebied van de vastgoedwereld, we bespraken ervaringen en kregen nieuwe inzichten tijdens de kennissessies. 

7… lieten we ons van onze sportieve kant zien

SolidBriQ organiseerde de eerste editie van een volleybaltoernooi op het strand in Scheveningen. Dit jaar ging het team van Stapelfinancieringen BV er met de winst vandoor. Het was een geslaagde dag en we kijken uit naar de volgende editie!  

8… verhuisden we ons kantoor 

Een nieuwe omgeving vol inspiratie! We verhuisden naar een nieuw pand. Of we kunnen beter zeggen: naar een nieuwe verdieping. Waar we voorheen op de 3e verdieping zaten in The Rise zijn we nu op de 8e verdieping te vinden. Heb jij onze nieuwe kantoorruimte al gezien? Zo niet, kom dan snel een keer langs!