Hoe werkt ons loyaliteitsprogramma?

De huizenmarkt verandert constant, zeker nu. Goed advies en snelle communicatie is dus essentieel om de juist keuzes te kunnen maken en zo van de scherpste rentes te kunnen profiteren. Dit betekent concreet dat goede communicatie het halve werk is. En dat bereik je door een goede relatie te ontwikkelen, elkaar te leren kennen en te helpen groeien. Wij bouwen een fundering met jou voor de lange termijn, en de vlag hangen we samen uit. SolidBriQ kijkt niet alleen naar het nu, wij kijken ook vooruit! Om de relatie met onze klanten nóg meer te verbeteren, hebben we het loyaliteitsprogramma opgezet. Wat houdt dat nu concreet in? Dat lees je hieronder:

 • Een extra rentekorting van 0,05% over alle hypotheken met een vaste rente die je bij SolidBriQ hebt. Over rente met een variabele rente wordt geen korting gegeven.
 • Toegang tot de SolidBriQ Portfolio Groeifaciliteit
 • Deze korting is alleen beschikbaar is voor klanten met een hypotheeksaldo van EUR 750.000. Er mag geen sprake zijn van een betalingsachterstand.

  Het loyaliteitsprogramma gaat niet alleen over het financiële plaatje maar ook het bijbehorende advies van experts is belangrijk. Keuzes maken hoef  je niet alleen te doen, zo zorgen we ervoor dat er een keuze wordt gemaakt waar op gebouwd kan worden.

  Leuk zo’n SolidBriQ Portfolio Groeifaciliteit, maar wat dat houdt dat nu precies in?

  Unieke kansen moeten snel gepakt worden. Het zijn deze gelegenheden die ervoor zorgen dat jij kunt groeien. Maar hoe helpt de SolidBriQ Portfolio Groeifaciliteit om deze kans te kunnen grijpen? Wij bieden de mogelijkheid om direct te kunnen reageren zonder zorgen betreft de financiering. Wij bieden een kredietfaciliteit aan gebaseerd op de financieringsruimte in je portefeuille. Dat gaat als volgt:

  1. Jij sluit een contract voor de Portfolio Groeifaciliteit af
  2. Je geeft ons door welk bedrag je op wil nemen
  3. We besluiten hoe lang de rente wordt vastgezet
  4. Je ontvangt een offerte vanuit SolidBriQ
  5. Akkoord? Dan ziet u het bedrag op uw rekening vrijwel direct verschijnen.

  De hoogte van het bedrag dat je kan lenen is afhankelijk van verschillende factoren en wordt berekend door middel van de maximaal resterende financieringsruimte. Maak je gebruik van de portfolio groeifaciliteit? Dan vervalt deze automatisch zodra de looptijd is verstreken. Meer tijd nodig? Geen probleem! De SolidBriQ Portfolio Groeifaciliteit kan worden verlengd. Meer weten over de berekeningen, voorwaarden en bijkomstigheden? Neem contact met ons op

  zoek adviseur / taxateur

  Vind een adviseur of taxateur die samenwerkt met SolidBriQ, bij jou in de buurt.

  Nu zoeken